Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων και Δικύκλων

Έκθεση Επαγγελματικού Αυτοκινήτου

Η Έκθεση Επαγγελματικού Αυτοκινήτου διοργανώθηκε για πρώτη φορά υπό την αιγίδα του ΣΕΑΑ τον Οκτώβριο του 2000, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία, καθώς αποτελούσε την πρώτη ολοκληρωμένη έκθεση για τον κλάδο των επαγγελματικών μεταφορών στη χώρα μας.

Μετά την πρώτη επιτυχημένη διοργάνωση ακολούθησαν άλλες 3 εκθέσεις, οι οποίες όχι μόνο στέφθηκαν από επιτυχία, αλλά αποτέλεσαν σταθμό για τις εμπορευματικές μεταφορές. Οι συγκεκριμένες εκθέσεις συνιστούν πηγή ενημέρωσης των μεταφορέων και κίνητρο ευαισθητοποίησης της Πολιτείας, με σκοπό την γενικότερη βελτίωση των συνθηκών που απασχολούν τον κλάδο της μεταφοράς.

H διοργάνωση της 4ης Έκθεσης Επαγγελματικού Αυτοκινήτου, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σεπτέμβριο του 2008, προσέφερε στο κοινό της μία ακόμα πιο ολοκληρωμένη εμπειρία, επιδεικνύοντας ευρεία γκάμα νέων οχημάτων, όπως ελαφρά, μεσαία και βαρέα φορτηγά και λεωφορεία, ενώ ταυτόχρονα υπερκατασκευές, ανταλλακτικά, αξεσουάρ, συστήματα τηλεματικής και εξοπλισμοί αποθηκών συμπλήρωσαν το μεγάλο εύρος προϊόντων που παρουσιάστηκαν. Παράλληλα όμως, η 4η Έκθεση Επαγγελματικού Αυτοκινήτου προσέφερε τη δυνατότητα «Test Drive» πολλών εκθεμάτων των συμμετεχόντων εισαγωγέων, τη συμμετοχή στους πολυσυζητημένους αγώνες και διαγωνισμούς του Truck Festival, αλλά και την ενημέρωση για καίρια ζητήματα του κλάδου.